ΔραστηριότητεςTREKKING & ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

Trekking & Πεζοπορία στο βουνό του ΣάουΤο βουνό Σάος είναι ιδανικό για πεζοπορία στη φύση όλο το χρόνο. Διοργανώνουμε εκδρομές με τοπικό οδηγό για αγροτικές ομάδες, συλλόγους, ομάδες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τη διάθεσή σας. Θα βρείτε διαδρομές και μονοπάτια από 2 έως 6 ώρες με ενδιάμεσες στάσεις από εμάς … ειδικά για εσάς.


CANYONING

Canyoning σε ΚαταρράκτεςΣτη Σαμοθράκη θαλάσσια σπορ και ορειβασία συνδυάζονται σε ένα άθλημα. Το Canyoning στη Σαμοθράκη προσφέρει περισσότερες από 10 διαφορετικές διαδρομές και περιλαμβάνει πεζοπορία και κολύμπι σε κρυστάλλινα νερά, κάνοντας καταρρίχηση στους πιο όμορφους καταρράκτες και σε φυσικές τσουλήθρες που κάνουν κάποιον να νιώσει σαν να βρίσκεται στην παιδική χαρά της φύσης.
ΚΑΤΑΔΥΣΗ

ΚατάδυσηΤο υποβρύχιο τοπίο της Σαμοθράκης κινείται συνεχώς. Τα τεράστια λιβάδια με γρασίδι μετατρέπουν τους αμμώδεις πυθμένες σε οάσεις βιοποικιλότητας. Κοφτερά βράχια στη νότια ακτή, υποβρύχια σπήλαια και επιβλητικοί βράχοι και ύφαλοι, σε ένα μέρος όπου τα δελφίνια απολαμβάνουν ένα από τα τελευταία κομμάτια του παραδείσου.
ΨΑΡΕΜΑ

ΨάρεμαΗ Σαμοθράκη αποτελεί ένα ιδανικό μέρος για έναν ψαρά και οι επισκέπτες που αγαπούν το ψάρεμα απολαμβάνουν την ηρεμία και τη γαλήνη της θάλασσας. Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν με ένα καραβάκι, υπάρχουν πάντα πολλά σκάφη πρόθυμων ντόπιων.