Αφιξη
Αναχώρηση
Ενήλικες
Παιδιά
EN DE GR
Αρχική
Αρχική
Λουσμένη με ένα πέπλο μυστηρίου, η Σαμοθράκη είναι ο ίδιος τόπος της ενέργειας που επέλεξε ο άνθρωπος στην αρχαιότητα για να λατρέψει το Θείο. Πηγή θετικής ενέργειας από τα έγκατα της γης που θεραπεύει σώμα και πνεύμα. Ιδιαίτερα η Παλαιόπολη, ως μυστηριακό κέντρο της αρχαιότητας, αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους ενεργειακούς τόπους, υψηλά στην παγκόσμια κατάταξη ενεργειακών σημείων, και εκεί επιλέξαμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο φιλοξενίας για τους ανθρώπους που αναζητούν την ηρεμία σε ένα νησί ξεχωριστό.
Το ξενοδοχείο Samothraki Village, σε μία εξαιρετική τοποθεσία με θέα τη θάλασσα, προσφέρει όλες τις ανέσεις για μία ευχάριστη διαμονή στη μυστηριώδη Σαμοθράκη.
 
Οι πελάτες μας απολαμβάνουν ντόπιες γεύσεις στο πρωινό τους, με προϊόντα απευθείας από τον βιολογικό μας κήπο και μαγειρεμένα με παραδοσιακές συνταγές. Στο χώρο του ξενοδοχείου λειτουργεί poolbar και snackbar με θέα το Θρακικό πέλαγος και το επιβλητικό βουνό Σάος ως φόντο.
 
Το SamothrakiVillage διαθέτει το μοναδικό γυμναστήριο του νησιού αλλά και εγκαταστάσεις σπα για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες  στιγμές χαλάρωσης με σάουνα, χαμάμ, υδρομασάζ και θεραπείες προσώπου και σώματος.
 
Το ξενοδοχείο μας φιλοξενεί συνέδρια και εκδηλώσεις όλο το χρόνο και ο χώρος διαθέτει homecinema για προβολές, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο και κοινόχρηστους υπολογιστές για όλους.